Novosti

Dveri: Zabrinuti smo zbog pretnji smrću Bošku Obradoviću

Dveri: Zabrinuti smo zbog pretnji smrću Bošku Obradoviću

Nakon što je Boško Obradović u direktnom tv duelu na Studiju B demaskirao lažni patriotizam Vojislava Šešelja i pokazao da je jedini cilj SRS ulazak u vlast po svaku cenu i kako funkcioniše partijsko zapošljavanje unazad 30 godina, na društvenim mrežama su se pojavile pretnje smrću predsedniku Dveri i njegovoj porodici što možete videti na slici u prilogu.

Postojeće partije, bez obzira na ideološke razlike i programe, prave na republičkom novou  i na lokalu isključivo koristoljubive kolaicije, što je Boško Obradović dokazao prikazivanjem zapisnika sa sastanka izvršnog odbora SRS-a.


Srpski pokret Dveri je podneo prijavu Odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije. Izražavamo zabrinutost za bezbednost predsednika Dveri, Boška Obradovića i njegove porodice i zahtevamo da nadležni organi hitno reaguju, jer se u suprotnom niko ko drugačije misli od miljenika ove vlasti ne može osećati sigurno u Srbiji.
Nakon nedavnog ubistva Olivera Ivanovića, i svih prethodnih političkih ubistava u poslednjih 30 godina, niko ko se ozbiljno bavi društevenim aktivizmom nije bezbedan u ovakvom sistemu i zato ga moramo što pre promeniti.


Oštro osuđujemo ovakav način crtanja meta i pretnji političkim neistomišljenicima, jer smatramo da Srbija treba da bude zemlja u kojoj svako može slobodno da izrazi svoje stavove. Pozivamo sve političke aktere  i širu javnost da osude ovakvo ponašanje simpatizera Vojislava Šešelja i da pokažu solidarnost sa predsednikom Dveri, jer ovakvim pretnjama nije mesto u demokratskom društvu.


Informativna služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.