Novosti

Dveri: Zvanični dokument u kome je insajder priznao učešće u krivičnom delu sa Vučićem

Dveri: Zvanični dokument u kome je insajder priznao učešće u krivičnom delu sa Vučićem

Javnosti dajemo na uvid zapisnik iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, koji ukazuje da je Aleksandar Vučić još od 2007. godine deo pljačkaškog sistema političke mafije koja i danas vlada Srbijom.

Ovaj dokument je zapravo izjava Aleksandra Stefanovića, nekadašnjeg generalnog sekretara Srpske radikalne stranke i jednog od najmoćnijih ljudi DOS-a, u kojem on objašnjava na koji način je dolazio do bespovratnih kredita uz pomoć DS, Aleksandra Vučića i Jorgovanke Tabaković i šta mu je traženo zauzvrat.


Zahtevamo od Tužilaštva da ovaj predmet hitno dalje procesuira bilo krivičnim gonjenjem Aleksandra Vučića zbog kriminala ili Aleksandra Stefanovića zbog davanja lažnog iskaza. Pozivamo i medije da dobro prouče ovaj dokument jer on predstavlja početak raskrinkavanja Vučićeve umešanosti u sistem političke mafije u Srbiji koji je danas pretvorio u način funkcionisanja države.


Zato će vladajući režim na sve načine pokušati da spreči da se ovaj dokument prikaže u javnosti, jer klupko kriminala i korupcije u vrhu Vučićeve vlasti počinje da se odmotava.


Ovde možete pročitati ceo zapisnik iz Tužilaštva.


Informativna služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.