Novosti

Politički pritisci sve češći - Vlast obila kancelariju Dveri u Medveđi

Politički pritisci sve češći - Vlast obila kancelariju Dveri u Medveđi

SNS vlast u Medveđi bespravno obila prostorije Dveri i odnela kompjuter i poverljivu dokumentaciju.

Na prostorijama Srpskog pokreta „Dveri“ povereništva u Medveđi obijena je kancelarija i zamenjena brava. Prilikom davanja izjava u PS u Medveđi saznali smo da je obijanje kancelarije izvršila lokalna samouprava.Odmah smo pozvali predsednika opštine dr Arsića i zahtevali da se sve vrati u prvobitno stanje, a isti je odgovorio da mu trebaju prostorije jer vrši adaptaciju opštine.Predsednik opštine je nastavio sa pražnjenjem prostorija, bez ikakvog pravnog osnova.Sve se zasnivalo na bahatosti, sili usmerenoj protiv jedine stranke koja se u Medveđi bori protiv kriminala i koja se bori protiv priznanja nezavisnosti Kosova.


Sutradan smo nakon obilaska prostorija utvrdili da je sav nameštaj, kompjuterska oprema, dokumentacija odneta iz prostorija na nepoznatu adresu bez ikakvog obaveštenja, rešenja ili bilo čega.U stranačkim prostorijama nalazila se poverljiva dokumentacija o atkivnostima, članstvu, novac i sve je to odnešeno.Sve je ovo prijavljeno PS Medveđa i uneto u zapisniku.


Zgrada u kojoj se nalaze prostorije je skupštinskom odlukom namenjena za političku aktivnost i ove prostorije od 2000. godine nemaju drugu namenu. Srpski pokret „Dveri“ je parlamentarna stranka, imamo odbornike u lokalnoj skupšini i ne postoji nijedan razlog za ovakvo postupanje lokalne samouprave sem političkog pritiska na Dveri.


 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.