Novosti

Porodični dan u Lučanima

Porodični dan u Lučanima

Povodom Nedelje porodice i šetnje koja će se u Beogradu održati u nedelju, 20. maja, Opštinska organizacija Dveri Dragačevo, je sa delom svojih odbornika u SO Lučani na uličnom štandu u Lučanima, predstavila sugrađanima svoju porodičnu politiku.Ovom prilikom predstavili smo mere podsticanja rađanja, predlog Porodične deklaracije i Odluke o vantelesnoj oplodnji, kao i podatke o negativnim demografskim kretanjima u našoj opštini i celoj Srbiji.
Pokret Dveri je deo Svetskog kongresa porodica koji se bavi promovisanjem porodičnih vrednosti, a ovim putem se zahvaljujemo svim sugrađanima koji su posetili naš štand i upoznali se sa našom borbom za bolji položaj svih porodica u našoj opštini i čitavoj Srbiji.


 

Opštinska organizacija Dveri u Dragačevu
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.