Novosti

Vučić očigledno žali što nije bilo nasilja, tužićemo ga za uvrede

Vučić očigledno žali što nije bilo nasilja, tužićemo ga za uvrede

Ponašanje predstavnika vlasti je u poslednjih nekoliko dana postalo krajnje nenormalno i mi izražavamo ozbiljnu zabrinutost za sve njih, ali i za sve građane ove zemlje koji postaju taoci njihovih suludih ideja i izjava.

Nakon najave štrajka glađu, nakon upada članova SNS u lokalne skupštine širom Srbije, nakon što im se zbog svega toga smejala cela Srbija i nakon što su uradili sve ono za šta optužuju opoziciju, ponovo su se vratili na etiketiranje i mržnju. U jučerašnjoj izjavi Aleksandar Vučić nas je ponovo nazvao fašistima, ali ovaj put, zamislite, zato što nismo izazvali nasilje na protestu.


On je bio vidno razočaran zato što na protestu nikakvog nasilja nije bilo i čak je nervozno i sumanuto pozivao opoziciju da učini neko nasilje, optužujući nas da smo „babe“ jer nismo naseli na njegove provokacije. Smatramo ovakve ispade veoma neodgovornim, naročito u trenutku kada je opozicija pokazala odgovornost i pozvala na dijalog o ispunjenju zahteva sa protesta.


Pored toga, osuđujemo njegove napade na funkcionere Dveri. On je za Milovana Jakovljevića, malinara i člana Predsedništva Dveri rekao da je „fašistička bitanga“, a za Jugoslava Kiprijanovića, takođe člana Predsedništva da je „fašistički zamenik fašističkog predsednika“.


Za sve ove izjave očekuju ga tužbe, a kompletnu javnost još jednom pozivamo da zajedno izvršimo pritisak i ne dozvolimo da nam ljudi sa nenormalnim ponašanjem uništavaju zemlju.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. L. Stobart

    Bravo Bosko! Promene su moguce jedino sa postenim, inteligentnim, saosecajnim i hrabrim ljudima! (Stop nemoralu, nekulturi, korupciji, kriminalu, satanizmu, neznanju)

    Odgovori
  2. Aleksandar

    Izlepili su sve stanice sa njihovim plakatima a kad prodje njihov ne znam ni ja sta ne pociste svoje smece za sobom prljaju grad njihovim posterima!!! Ne prljajte grad svojim ruznim posterima i ne lazite vise PORUKA ZA SNS

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.