Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Zvanični dokument u kome je insajder priznao učešće u krivičnom delu sa Vučićem

Javnosti dajemo na uvid zapisnik iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, koji ukazuje da je Aleksandar Vučić još od 2007. godine deo pljačkaškog sistema političke mafije koja i danas vlada Srbijom.

Ovaj dokument je zapravo izjava Aleksandra Stefanovića, nekadašnjeg generalnog sekretara Srpske radikalne stranke i jednog od najmoćnijih ljudi DOS-a, u kojem on objašnjava na koji način je dolazio do bespovratnih kredita uz pomoć DS, Aleksandra Vučića i Jorgovanke Tabaković i šta mu je traženo zauzvrat.


Zahtevamo od Tužilaštva da ovaj predmet hitno dalje procesuira bilo krivičnim gonjenjem Aleksandra Vučića zbog kriminala ili Aleksandra Stefanovića zbog davanja lažnog iskaza. Pozivamo i medije da dobro prouče ovaj dokument jer on predstavlja početak raskrinkavanja Vučićeve umešanosti u sistem političke mafije u Srbiji koji je danas pretvorio u način funkcionisanja države.


Zato će vladajući režim na sve načine pokušati da spreči da se ovaj dokument prikaže u javnosti, jer klupko kriminala i korupcije u vrhu Vučićeve vlasti počinje da se odmotava.


Ovde možete pročitati ceo zapisnik iz Tužilaštva.


Informativna služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: