Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović na debati „Srbija, dan posle“

Predsednik Dveri učestvovao je u debati „Srbija, dan posle“. Organizacija Crta saopštila je da je zaključak debate „Srbija, dan posle“ da je bojkot izbora jedna od opcija kako bi se ispunili zahtevi opozicije i građana za održavanje „slobodnih i fer izbora“ i da bojkot nije cilj, već sredstvo.

„I izbor i bojkot su manje važni od onog suštinskog našeg cilja da se izborimo protiv ove nenormalne situacije i sistema u kome trenutno živimo. Ako ulazimo u bojkot, to je bojkot sistema, a ne izbora. Mi želimo sveobuhvatni sporazum o slobodnim i fer izborima, koji podrazumeva od šest do 12 meseci slobodnih medija i prelaznu vladu. Bez mehanizma koji će obezbediti sprovođenje zahteva o kojima se dogovorimo, ne može se ništa postići, jer mora postojati način da se nešto garantuje dogovorom“, izjavio je Boško Obradović.


Obradović je dodao da dokaz u vidu mnogobrojnog pokušavanja i putem Saveza za Srbiju da ostvare svoje zahteve i nisu uspeli, pokazuje zapravo da je sve uništeno i obesmišljeno od strane vlasti do te mere da je ostalo jedino vaninstitucionalnim metodama da se pokrene borba i izađe na ulicu.

 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: