Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dragana Trifković za Slavija TV: „Vučić je tražio od Rusije da ne blokira ulazak Kosova u UN“

Gost Slavija TV bila je Dragana Trifković direktor Centra za geostrateške studije, član Predsedništva Dveri, politički analitičar, naš poznati i cenjeni kolumnista i publicista. Poštovana gošća vrsni je poznavalac geopolitičkih pitanja i kretanja u svetu.

Gospođa Trifković podvrgla je pažljivoj analizi spoljnu politiku Srbije, pre svega kosovsko metohijsku politiku predsednika države, izvlačeći originalne zaključke suprotne onima režimskih „intelektualaca“.


Pored navedenog, u emisiji bilo je reči i o stanju u Ukrajini, Bliskom Istoku, Africi, o fenomenu „žutih prsluka“ u Francuskoj i o predstojećim izborima za evropski parlament.


Kao dobar poznavalac prilika u Rusiji i ruske politike, zašta su zaslužni njen istraživački rad i brojni jaki kontakti koje ima u ovoj zemlji, gospođa Trifković ukazuje na pravi odnos Beograda prema Moskvi, koji je potpuno drugačiji od onoga koji građanima Srbije serviraju mediji u njihovoj zemlji.


Prema mišljenju gošće, EU je oduvek bila šargarepa na dugačkom štapu, odnosno vlastodršci u Briselu nikad nisu imali, a niti sad imaju nameru, da Srbiju prime u to evropsko društvo. Savet Dragane Trifković glasi, isključite televizore i ne slušajte više Vučićeve svakodnevne laži, držite se svoje istorije i tradicije.Izvor: Slavija TV Jutjub


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: