Српски Покрет Двери - Лого
Search
Marija Janjušević na TV Prva: Građani ne žele da se opozicija vrati u parlament

Narodni poslanik Dveri Marija Janjušević je gostovala u emisiji „Jutro“ na TV Prva, na temu „Da li opozicija treba da se vrati u parlament?“. Ona je između ostalog informisala građane da je opozicija formirala takozvanu „Slobodnu zonu“ u Pionirskom parku, nadomak sedišta predsednika Republike Srbije, u kojoj 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, na smenu borave lideri opozicije, narodni poslanici, odbornici – članovi Asocijacije slobodnih odbornika i drugi aktivisti, koji razgovaraju sa građanima o svom tekućim problemima.

Janjušević je istakla da je Aleksandar Vučić uzurpirao sve institucije u državi i da je njegov odlazak sa vrha države zapravo preduslov za rešavanje svih ostalih problema u državi. Na pitanje voditelja o Kosovu i Metohiji, Marija Janjušević je istakla da Dveri neće nikada odstupiti od jasnog stava da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije, što je zagarantovano Rezolucijom 1244 SB UN.


Tokom emisije gledaoci su imali mogućnost da glasaju za to da li opozicija treba sa se vrati u parlament, a rezultat glasanja je pokazao da 59% građana to ne želi. Marija Janjušević je ovaj rezultat prokomentarisala: „ Dveri slučaju svoj narod.“

 


Info služba Dveri / TV Prva


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: