Српски Покрет Двери - Лого
Search
Marko Pušica za Helmkast o Kosovu

Ne treba potpisati nikakav sporazum sa ilegalnim vlastima u Prištini, već treba proglasati okupaciju naše južne srpske pokrajine i tako rešiti kosovski problem dok se ne promene okolnosti u svetu.

Advokat Pušica o izdaji Vučića i Dačića „Kosovo se danas mora sačuvati jer se Vranje i jug Srbije brani na Kosmetu. Ne treba potpisati nikakav sporazum sa ilegalnim vlastima u Prištini, već treba proglasati okupaciju naše južne srpske pokrajine i tako rešiti kosovski problem dok se ne promene okolnosti u svetu”, rekao je g. Pušica komentarisaći izjavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučuća, koji je ustvrdio da ako ne dođe do kompromisa između Beograda i Prištine, Srbija će za par decenije izgubiti i Vranje.


Za jednog magarca, koji nosi naziv Zajednica srpskih opština, koji nema veze sa Srbijom, koji je ilegalni institut zasnovan na šiptarskom, a ne srpskom pravu, Vučić za sva vremena uništava srpsku državu na Kosmetu, zaključio je Pušica.


Tema emisije je bila Briselski sporazumi i mogućnosti da Kosovo i Metohija budu deo srpske države. Autor i voditelj Dejan Petar Zlatanović.


 


Izvor: Srbin.info


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: