У штрајк глађу смо ушли и изашли достојанствено, а не као ријалити шоу Томислава Николића. Није долазила хитна помоћ или патријарх да нас обилазе. Породица је била превише узнемирена и имала је кључну улогу на то да прекинемо штрајк глађу. Ми се одлично осећамо, немамо никаквих здравствених проблема, сматрамо да је ово било само корисно за наше здравствено и духовно здравље.

Ово за „Србин инфо“ ексклузивно поручују лидери Двери Бошко Обрадовић и Иван Костић.

– Видели смо да има пуно дивних људи због којих се вреди жртвовати. Наших пет захтева су нови политички манифест Двери и кренућемо у нову кампању са овим новим политичким програмом. Крећемо у обилазак целе Србије да им представимо овај Уставобранитељски програм Србије.

Све партије које бојкотују изборе 21. јуна надам се да можемо да окупимо под овај Уставобранитељски покрет, који ће нам донети очување Космета, фер тужилаштво и фер изборе. То је наш заједнички интерес.

Уставни суд би морао да поништи текући избори процес, договор о Лекс специјалису, договор о новим терминима и условима за поштене изборе до краја године, прелазна влада која ће све то гарантује.

Што се тиче коментара Александра Вучића о нашем прекиду штрајка глађу, „да је он мали да схвати наше велике победе“, могу да му поручим да је управо највећа победа победити себе, исправити своје грешке, мане, покајати се, кренути исправнијим путем. Све је то њему непознаница – констатовао је Бошко Обрадовић.

Иван Костић је истакао да Вучић злоупотребљава патријарха Иринеја и да месецима ради на томе да обесмисли бунт народа у Црној Гори.

– Хвала свим Србима из региона и расејања који су нам дали подршку. Можемо сада да откријемо да нас је звао и дао подршку нашој борби митрополит Амфилохије пет епископа СПЦ – поручује Костић.

Шта су још изјавили Бошко Обрадовић и Иван Костић, погледајте и послушајте у видео прилогу.

 

 

 

Извор: Србин инфо