Србијом управља криминални круг Удбе, тајне полиције, мафије, политичара и страног фактора. Они су права власт и они који заиста владају Србијом!

Ово у ексклузивном интервјуу открива лидер Двери Бошко Обрадовић, који је објавио своју нову књигу „Криминални кругови“.

На питање да ли је Обрадовићу неко из иностранства понудио да замени Вучића, наш саговорник одговара:

– Двери су платиле цену независности. Нисмо имали ни финансијску подршку нити подршку странаца. Управо је то разлог зашто су распарчавали Двери и зашто до сада никада нисмо били на власти. Најгори је уцењен човек на власти. Ако је то услов, ја на власт нећу долазити – поручује Обрадовић.

Лидер Двери се залаже да се сваке године у Србији одрже референдуми о важним националним питањима.

– Не можете пред изборе као СНС да причате ми ћемо да поништимо и све споразуме за Косово, па после да потпишу Бриселски споразум.

Свака велика тема мора на референдум, а не само избори на четири године. Тема за референдум је мигрантска политика државе, као и присилна вакцинација.

Нисам против вакцинације, али хоћу да знам колико је безбедна вакцина којом се вакцинише моје дете. Људи сумњају колико је 5Г технологија штетна. Хајде док се не утврди колико је то штетно или не, да не уводимо 5Г. Такође, мини-хидроелектране. Да ли су људи за то да се реке гурају у цеви или не?

Исто тако и на локалном нивоу. Локална власт треба да пита народ где да уложи новац од пореза, а не да ради шта хоће, намешта буразерске послове само зато што је са лажним обећањима добила изборе.

Ми не знамо где се одлучује о судбини Србије. По свему судећи, Вучић одлучује са Сорошем о Србији. Ми имамо мафијашку организацију на челу државе која је обучена у политичке странке.

Чак је и у Ескобаровој Колумбији постојао непоткупљив Уставни суд, а Уставни суд у Србији ћути и прави се мртав још од Бриселског споразума, па све до противуставно уведеног ванредног стање и противуставних избора.

Обрадовић је у емисији изнео и ексклузивне делове из своје нове књиге „Криминални кругови“.

– Када је полиција ушла на плантаже у Јовањици она је затекла једног пуковника полиције које је све то обезбеђивао. Наравно, иза светске трговине дрогом и иза мигрантске кризе стоји Сорош и обавештајне службе.

Ипак, геополитички свет се мења, све је више суверених држава и мислим да суверена може да поново постане и Србија. Проблем је што ова, а ни претходне власти то не желе, већ су уз помоћ Запада дошли на власт и онда распродају државу и враћају дуг.

Ми који хоћемо да сменимо власт ћемо на њу доћи без икаквог дуга према страном фактору. Данас такозвани демократски Запад подржава диктатуру Вучића. Ако Запад подржи овакве изборе не треба да се чуде што више нико неће подржавати ЕУ – истакао је Обрадовић.

Бошко је у емисији говорио и о томе да ли ће опозиција организовати велики протест на дан избора 21. јуна.

Погледајте и послушајте изузетно интересантан интервју са лидером Двери.