Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Brutalan fizički napad na Borka Stefanovića je pokušaj ubistva političkog protivnika

Nisam mislio da se tako brzo mogu ostvariti moje najcrnje slutnje koje sam izrekao na konferenciji za medije pre nekoliko dana u Čačku da je posle svega što vlast primenjuje na lokalnim izborima u opštini Lučani ostalo još samo da počnu da biju i ubijaju političke protivnike.

Mučki i kukavički napad s leđa na Borka Stefanovića koji se sinoć dogodio u Kruševcu nije ništa drugo nego pokušaj ubistva jednog opozicionog lidera, s obzirom da je izvršen ispred sale gde se održavala tribina Saveza za Srbiju u Kruševcu i da je jasno da je dobro isplaniran i organizovan. Zato je posebno sramotna izjava predsednika SNS Aleksandra Vučića da se radi o lakim telesnim povredama iako je javnost imala prilike da vidi krvavog Borka Stefanovića sa ogromnom posekotinom na potiljku.


Očekujem da nadležni državni organi saopšte identitet izvršilaca ovog krivičnog dela, ali i nalogodavaca, tj. onih koji stoje iza ovog pokušaja ubistva. Hvala Bogu što ovaj brutalan napad sedmorice maskiranih napadača nije završio smrtnim ishodom kao u slučaju Olivera Ivanovića, ali neko za ovo mora da odgovara.


Zato postavljam pitanje zašto nisu uhapšena preostala petorica vinovnika ovog brutalnog prebijanja i tražim da se javnost obavesti da li je i ko od njih član SNS.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: