Boško Obradović i Dragan Todorović: Važno je da se čuju i drugačiji stavovi u trenutnoj političkoj žabokrečini

Na konferenciji za štampu, koju su danas održali u Čačku, Boško Obradović i Dragan Todorović istakli su da su vrlo zadovoljni sve dubljom saradnjom i da se zajedno pripremaju za predstojeće beogradske i eventualne parlamentarne izbore.

Predsednik Dveri je rekao da nastaje jedan patriotski opozicioni blok, koji čine ne samo Dveri i Istočna alternativa, već i pokret Otadžbina, Narodni pokret i Zdrava Srbija, a koji se zajedno bori za ostanak Kosmeta u sastavu Srbije, koji je evroskeptičan i okrenut strateškoj saradnji sa Rusijom i koji je deo sličnih pokreta koji jačaju u Evropi i koji su za jednu novu Evropu koja nastaje na razvalinama Evropske unije.


„Iako sam mislio da idem u političku penziju, nisam mogao da ostanem miran pred izdajom Kosmeta. Unutrašnji dijalog je vrhunska prevara koju su smislili zločinci sa Zapada“ – nadovezao se Dragan Todorović i istakao da su Dveri jedina opozicija koja se izdvaja iz žabokrečine, jer svi ostali zastupaju pogubnu politiku EU kao i Vučić koji radi na konačnoj izdaji Kosova.


Boško Obradović je pomenuo da je jasno da stvari idu u tom pravcu i da su danas objavljene dve vesti koje nam na to ukazuju – izjava Volfganga Petriča da treba iskoristiti Vučićevu spremnost da se završi sa Kosovom i Metohijom i izjava Bedžeta Pacolia koji je rekao da očekuje da se sve završi 2018. Godine.


Informativna služba Dveri