Ово што се већ месец дана дешава у оквиру бруталног обрачуна са Српским покретом Двери само је извршење налога који је Александар Вучић дао из Њујорка да Двери морају бити укинуте. Још пре неколико годинама Вучић је јавно обећао да Двери никада више неће бити парламентарна странка, а сада је прешао и на план тоталног укидања постојања наше политичке организације.

Да ли би било где на свету пљачка имовине једне опозиционе парламентарне политичке организације остала без икакве реакције надлежних државних органа? Да ли је то нормално да се противзаконито скине сав новац са рачуна Двери који нам следује из буџета за политички рад, а да о томе ћуте Полиција, Тужилаштво, Народна банка Србије и Министарство финансија – упркос свим кривичним пријавама и другим доказима које смо приложили да је пљачка наше имовине и средстава и даље у току?

Да ли је нормално да Тужилаштво и Одељење МУП-а за високотехнолошки криминал се праве луди док траје отимање интернет ресурса Српског покрета Двери који су наш једини прозор у свет? Наиме, само главна, званична Фејсбук страница Двери има преко 170.000 пратилаца и представља готово једини канал комуникације којим располажемо, а сада нам и то краду уз директну подршку и заштиту владајућег режима.

Када једној опозиционој политичкој организацији неко краде сав новац са рачуна и преотима главне медијске ресурсе, уз потпуни мук свих надлежних државних органа – онда је јасно да је у питању покушај онемогућавања нормалног функционисања и уништавање политичког противника власти. Немамо апсолутно ни најмању сумњу да иза овога стоји Вучићев режим јер овако дрске крађе и отимачине не би биле могуће без отворене подршке и заштите БИА, Тужилаштва и Привредног суда.

Лоповима из власти и њиховим помагачима из наших редова могу само да поручим: „Тврд је орах воћка чудновата, не сломи га, ал’ зубе поломи!“ Ако не сада, онда сасвим сигурно када се власт промени: сви који су учествовали у овом удруженом злочиначком подухвату мораће да одговарају.  

 

Инфо служба Двери