Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Mi nismo vaspitani tako da trpimo kad nas gaze i ponižavaju

Nakon podizanja plakata sa natpisom „Majo, pokrala si Novi Sad“ , na sednici Administrativnog odbora, Bošku Obradoviću je oduzeta reč i bez obrazloženja je dobio opomenu, iako se ne zna na koju Maju se odnosio tekst na plakatu. Očito su predstavnici vlasti prepoznali Maju Gojković i njenu krađu Novog Sada u vreme dok je bila gradonačelnik. Boško Obradović je reagovao postavljajući Martinoviću više pitanja od kuda mu pravo da mu isključi mikrofon i oduzme reč na šta Martinović nije imao odgovor.

Na ovoj sednici Administrativnog odbora Narodne skupštine razmatrano je isključenje Boška Obradovića sa sednice na 20 dana, isto ono isključenje o kojem nikada nije formalno obavešten i za koje nije bilo nikakvog osnova. Iako je Boško Obradović tražio hitnu sednicu Administrativnog odbora, ona je održana tek nakon tri nedelje i tom prilikom poslanici opozicije su doživeli novi skandal i poniženje. Bošku Obradoviću je oduzeta reč, priliku da govori nije dobio ni Đorđe Vukadinović koji je trebalo da posvedoči da nije udaren plakatom „VUČIĆ-BRAT-KUMOVI-LOPOVI“ na sednici 26. oktobra, a reč nisu dobili ni drugi poslanici opozicije koji su se javili. Martinović je na silu završio sednicu i izrekao nove kazne poslanicima opozicije.


Povodom ovog najnovijeg političkog nasilja u Narodnoj skupštini od strane SNS, Boško Obradović izjavio je sledeće: „Mi se borimo protiv nepravde, a njih boli istina. Oni moraju da nas stalno prekidaju da se u Skupštini ne bi govorilo o kriminalu i korupciji, izdaji Kosova i Metohije i da bi glas opozicije bio ukinut pred nastupajuće beogradske i vanredne parlamentarne izbore. Naš stav je da nismo krpe, imamo integritet, imamo ličnost, imamo stav. Mi ne dozvoljavamo da nas neko gazi i ponižava. Verujem da će građani Srbije ceniti našu borbu protiv Vučićeve vlasti i da zajedno nećemo dozvoliti da nas predstavnici vlasti dalje maltretiraju, pljačkaju i ponižavaju“.

 


Informativna služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: