Boško Obradović: Nova mlada nada naprednjaka za predsednika opštine Kostolac

Poštovani građani Srbije, želeo bih da Vam ekskluzivno predstavim kandidata SNS za predsednika gradske opštine Kostolac na lokalnim izborima 24. decembra. Jedno potpuno novo ime, ugledni građanin Kostolca, mlada nada lokalne političke scene, Aleksandar Vučić.

Mislim da je potpuno besmisleno da je Aleksandar Vučić kandidat za sve predsednike opština i sve gradonačelnike u Srbiji. Ovo je definitivno potez, koji posle obesmišljavanja postojanja Narodne skupštine od strane Vučićeve vlasti, potpuno obezvređuje i izlazak na lokalne izbore.


Srpska napredna stranka nema koga da kandiduje na lokalnom nivou, pa ponovo koriste ime svog velikog vođe, diktatora i političke kukavice, Aleksandra Vučića.
Dveri su napravile Patriotski blok za borbu za očuvanje KiM u sastavu Srbije sa Stamatovićem, Draganom Todorovićem, Slobodanom Samardžićem, Markom Jakšićem, Slavišom Ristićem, Draganom Trifković i Dejanom Mirovićem.


Zato su Vučićev omiljeni plaćeni opozicionar, Vojislav Šešelj, koji inače nikad ne ide u predizborne koalicije i čovek koji gubi svoju stranku, Ivica Dačić, napravili svoj „patriotski blok“ da se suprotstave naprednjacima, da bi sa njima išli u vlast posle lokalnih izbora.


Mi ih razumemo, strah je ogroman, jer je rejting Dveri svakog dana sve veći i oni znaju da su Dveri jedina ozbiljna konkurencija Aleksandru Vučiću na srpskoj političkoj sceni.Informativna služba Dveri