Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Pozivam Vojsku i Policiju da uhapse Predsednika Srbije

Zbog izjava o razgraničenju na Kosmetu protiv Aleksandra Vučića hitno treba da bude pokrenut krivični postupak zbog kršenja Ustava, a on opozvan sa funkcije Predsednika.

Pozivam Ustavni sud Srbije i nadležnog državnog tužioca da hitno reaguju zbog kršenja Ustava Srbije i poziva Predsednika Srbije na razgraničenje, tj. podelu Kosova i Metohije i priznanje nezavisnosti nepostojeće tzv. Republike Kosovo. Istovremeno pozivam časne oficire Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova da reaguju i uhapse Predsednika Srbije zbog kršenja Ustava, gaženja predsedničke zakletve i narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Srbije.


Podsećam javnost Srbije da je predsednikova ideja razgraničenja sa Albancima najobičnija izdaja državnih i nacionalnih interesa, i da smo se sa Albancima razgraničili još 1926. godine, kada je Kraljevina Jugoslavija potpisala Protokol o razgraničenju sa Albanijom. Razgraničenje sa Albancima na KiM, na koje misli Aleksandar Vučić, je sramno priznanje nezavisnosti Kosova i predaja dela naše državne teritorije za potrebe pravljenja druge albanske države na Balkanu i kasnije ujedinjenje u Veliku Albaniju.


 

Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: