Boško Obradović: SNS batinaši stigli u Dragačevo, kampanja već počela

Ovih dana aktivisti SNS, koji su došli sa strane u Dragačevo, obilaze domaćinstva i već pritiskaju građane opštine Lučani da mora da se glasa za SNS. Nekoliko desetina njih sa vozilima sa pančevačkim registarskim tablicama viđeni su po selima u okolini Lučana, a posebno su se posvetili Kotraži, gde se sutra očekuje prva tribina Saveza za Srbiju. Cilj im je da odgovore građane Kotraže od dolaska na tribinu, a nije isključeno i da spremaju incidente na samoj tribini.

SNS je pripremila milion evra da uloži u kupovinu glasova u Dragačevu, a uskoro stiže ukupno 100 aktivista sa strane koji će biti smešteni u Lučanima, Guči i Kotraži, sa idejom da se na silu uzmu glasovi kad ne može drugačije.


A drugačije, odnosno normalnim putem na demokratskim izborima ne može zato što je vlast SNS-SPS-PUPS-Nove Srbije izneverila sva svoja predizborna obećanja od pre četiri godine, zato što se mladi odseljavaju i sela prazne, što nema novih radnih mesta, što se ništa ne ulaže u poljoprivredu i što je kompletna infrastruktura zapostavljena zbog sukoba u vladajućoj većini izmeću lokalnih šerifa SNS.


U Dragačevu vlada veliko interesovanje za Savez za Srbiju, kao najveći opozicioni blok formiran u poslednjih 15 godina na srpskoj političkoj sceni. Ovo se posebno odnosi na Kotražu gde je otvorena prva kancerlarija Saveza za Srbiju u celoj zemlji i gde se sutra očekuje dolazak vodećih lidera Saveza i prva tribina pred nastupajuće lokalne izbore u opštini Lučani.


Znajući dobro da su Dragačevci kroz istoriju uvek bili hrabri ljudi, uveren sam da se neće uplašiti ni ovih „stranacaˮ iz SNS koji su se sjatili u njihovu opštinu, kao i da će podržati političke promene i Savez za Srbiju.


A političke promene u Dragačevu počinju sutra veče iz Kotraže.Informativna služba Dveri