Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Šta ćemo sa političkim posledicama bombardovanja?

Predsednik Dveri Boško Obradović je pitao poslanike vladajuće većine da li, kada govorimo o posledicama NATO bombardovanja govorimo o posledicama iza kojih stoje veliki prijatelji predsednika SNS – Gerhard Šreder, Toni Bler i Bil Klinton.

Obradović je podsetio da nas je NATO pakt bombardovali i okupirao KiM, i pitao “kada ćemo da govorimo o tim političkim posledicama NATO bombardovanja i zašto smo povukli tužbe pred međunarodnim sudovima protiv NATO ubica“.


Obradović je izrazio sumnje zašto vladajuća većina tek posle 6 godina vlasti formira ovu Komisiju. On smatra da je njeno formiranje u stvari samo način da SNS sebe opet prikaže kao patriotsku stranku ili zato što spremate potpisivanje pravno-obavezujućeg sporazuma sa lažnom državom Kosovo pa to treba da kamufliraju.


„Zašto smo napravili sporazume sa onima koji su nas bombardovali? Zašto sa njima imamo zajedničke vojne vežbe? Zašto njihovi agenti sede u našem Ministarstvu odbrane? Da li će NATO okupacija KiM završiti potpisivanje pravno-obavezujućeg sporazuma sa lažnom državom Kosovo i priznanjem nezavisnosti koji su ovih dana najavili Tači i Vučić u Sofiji?“ – pitao je Obradović.Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: