Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Zorana Mihajlović je strani agent u Vladi Srbije

Odgovor na jučerašnje saopštenje iz kabineta potpredsednika Vlade i člana Predsedništva SNS Zorane Mihajlović


U jednom smo u potpunosti saglasni za Zoranom Mihajlović: vreme je za preuzimanje političke odgovornosti. Zorana Mihajlović hitno treba da preuzme odgovornost za vreme u kome je bila savetnik u G17+ i za sve štetne ekonomske poteze koje su uradili njeni bivši šefovi Miroljub Labus i Mlađan Dinkić, uništavajući i pljačkajući domaću privredu i bankarstvo.


Zatim Zorana Mihajlović po novom zakonu o stranim agentima, koji će Srpski pokret Dveri doneti kada dođe na vlast, Zorana Mihajlović će morati da odgovara i kao saradnik stranih obaveštajnih agentura u Srbiji. Po ovome zakonu, koji se ugleda na američko i rusko zakonodavstvo, moraju se registrovati svi oni koji su agenti stranog interesa u našoj državi. Problem sa Zoranom Mihajlović je u tome što je ona kao agent stranog interesa (član East-West Bridge-a kao dela Trilateralne komisije) potpredsednik Vlade Srbije, što znači da strane obaveštajne agenture imaju svog čoveka u samom vrhu naše vlasti.


Što se tiče žena, o čemu nam drži lekcije ministar u Vladi koja tri meseca kasni sa isplatom trudničkih primanja, u državi u kojoj žene dobijaju otkaz kada ostanu u drugom stanju i u kojoj su pretvorene u jeftinu radnu snagu kod stranih multinacionalnih kompanija? O tome nikada neće ništa reći ministar koji radi upravo za te strane interese u Srbiji.


A što se tiče nasilja nad ženama, pozivam Zoranu Mihajlović da prvo očisti u svom dvorištu i ispita slučajeve porodičnog nasilja nad suprugama Aleksandra Vučića, Siniše Malog i Marijana Rističevića.


Informativna služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: