Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Odgovor Vučićevom pendreku Čedomiru Jovanoviću

Mi razumemo da koaliciju SNS-LDP nervira rast alternativne evropske politike protiv migranata, MMF-a i briselskih komesara. Vučićev i Jovanovićev favorit na nemačkim saveznim izborima, Angela Merkel, izgubila je 8% od prošlih izbora. Isto toliko je porasla Alternativa za Nemačku koja je dobila 14% i postala treća snaga u nemačkom parlamentu.


To je evropski trend rasta evroskepticima i patriotizma. Po ovim pitanjima se slažemo sa Alternativom za Nemačku, što ne znači da smo sa njima saglasni po svim pitanjima. Oni gledaju nemačke, a mi srpske interese.


Ono što posebno plaši koaliciju SNS-LDP je nemački scenario u Srbiji: perspektiva pada popularnosti Aleksandra Vučića i rasta Srpskog pokreta Dveri kao Alternative za Srbiju. Ali, to se ne može zaustaviti nikakvim klevetama i lažima koalicije SNS-LDP. Pitamo ih kada će da osude savremeni fašizam oličen u delovanju NATO pakta?
Vučićev pendrek Čedomir Jovanović, bankrotirani političar i privrednik čija sudbina zavisi od Vučićeve milosti, svakako nije neko ko treba da drži moralne lekcije. U vremenu koje dolazi i Čedomir Jovanović će biti tema Zakona o ispitivanju porekla imovine i pridružiti se u tome Željku Mitroviću, Aleksandru Vulinu, Ani Brnabić i drugim zvezdama Vučićevog rijaliti šoua sa ozbiljnom kriminalnom pozadinom.


 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: