Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Prijepolje-N. Varoš: Iliću odluči, da li ste vlast ili opozicija

Dveri će izaći iz vlasti u Novoj Varoši u slučaju da se SNS ponovo na volšeban način rehabilituje u ovoj opštini.


Predsednik opštine Radoslav Vasiljević imaće bezrezervnu podršku, sve dok se poštuje jasno zacrtani predizborni koalicioni sporazum sa Dverima u kojem je glavni cilj bio da se građanima u Novoj Varoši vrati njihov grad, a oni budu oslobođeni od straha i terora SNS-a koji je u proteklom periodu bio personifikacija vlasti u ovom mestu, tvrdi Koordinator ove partije za Rašku oblast, Borko Puškić.


On je istakao da će ukoliko se u nekom narednom periodu nastavi sa tendencioznim ucenjivanjem i kršenjem koalicionog sporazuma od strane gospodina Jelića (NS), Dveri zatražiti njegovu hitnu smenu.


Puškić je pozvao lidera Nove Srbije Velimira Ilića da se odluči da li će njegova stranka biti deo vlasti sa SNS ili će delovati kao opozicija.


,,Ne može te se gospodine Velimire Iliću, buditi kao opozicionar, a zaspati kao deo vlasti, i to ne sa bilo kime, već sa SNS, gde ste vi gle čuda poslednjih pola godine postali veliki kritičar. Ne može i jare i pare”, rekao je Puškić.


On je takođe poručio Iliću da dođe i obiđe Prijepolje, Novu Varoš, Užice, Lučane i druge opštine i gradove i uveri se u pogubnost njihovih predstavnika vlasti, koji obavljaju prljave poslove za vladajuću stranku.


,,Tipičan primer za to su Milan Gačević i Nikola Jelić u Prijepolju i Novoj Varoši, koji su perjanice svega prljavog što se dešava, odnosno oni izgovaraju sve ono što naprednjaci misle, a ne smeju da kažu i izigravaju potrčke i portparole SNS”, istakao je Puškić.


 ,,Ako NS želi da bude deo opozicionog bloka koji će jedinstveno nastupati na sledećim izborima, moraće prvo da u gradovima i opštinama, gde su deo vladajuće koalicije, izađe iz vlasti”, rekao je Puškić .


 


Izvor: Glas zapadne Srbije


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: