Српски Покрет Двери - Лого
Search
Gojković, Vesić i Mihajlović nevešto pokušavaju da odbrane Vladu koja nema odgovore na pitanja Boška Obradovića

Jutros su jurišnici SNS, Maja Gojković, Goran Vesić i Zorana Mihajlović pokušali lažnim optužbama protiv Boška Obradovića da skrenu pažnju sa činjenice da ni Ana Brnabić ni cela Vlada juče nisu imali odgovor na njegova pitanja.

Gojković, Vesić i Mihajlović su vrteli izlizanu i netačnu mantru o nasilju i fašizmu Dveri u koju više niko ne veruje. Ali ni oni nisu odgvorili na pitanja: ko je i kada Vučića ovlastio da tajno pregovara o KiM, ko je ministar kulture Željko Mitrović ili Vladan Vukosavljević i da li će neko iz SNS da se izvini za pretnje Bogdana Labana kada je rekao „ipščupaću ti grkljan“ ili za Vučićeve izjave kojima se pobižavaju žene.


Podsećamo vas da je Boško Obradović juče postavio preko 15 pitanja na koja nije dobio odgovor.  „Vreme je kratko – teže je biti čovek nego ministar. Nemoj se naljutiti što se usuđujem dati ti jedan savet… Budi čovek makar ne bio ministar“- citirao je Obradović vladiku Nikolaja povodom činjenice da nije dobio odgovore na svoja pitanja. Citat je posebno upućen ministru kulture koji je pognute glave ćutao na pitanja o radu REMa, RTSa i Pinka plašeći sa da ga se opet ne odreknu ostali ministri kao zbog izjave o rijalitijima.


 

Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: