Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ivan Kostić: Osuđujemo hapšenje Marka Milačića u Crnoj Gori

Hapšenje opozicionog političara Marka Milačića je pokušaj autokratske vlasti u Crnoj Gori da uguši ono što je najveća vrednost našeg naroda a to je sloboda mišljenja i govora

Danas je od izuzetne važnosti podržati svakoga u Crnoj Gori ko se na bilo koji način  suprotstavlja antinarodnom režimu Mila Đukanovića i koji se zalaže da Crna Gora opet bude ono što je bila za vreme Petrovića.


Da li je moguće da je Marko Milačić danas najveći problem Crne Gore, samo zato što hoće narodu da pokaže kakva se korupcija krije u pravosudnim organima i institucijama Crne Gore?
Danas kada albanski teroristi slobodno šetaju Crnom Gorom, kada se po crnogorskim mestima skidaju crnogorske državne zastave od strane albanske manjine i kada se pod noge baca sve ono na čemu je utemeljena Crna Gora, institucije bezbednosti vode ljudi koji nisu dostojni ni da vode mesne zajednice u okolini Plava i Ulcinja.


Dok god vlast u Crnoj Gori hapsi svoje ponosne sinove i slobodare, a veliča teroriste koji su oteli Metohiju, za koju su mnogi naši preci dali živote 1912.godine, nema sreće za Crnu Goru.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: