Kostić: SNS šalje autobuse za Beograd da prijavljuju prebivalište zbog beogradskih izbora

Narodni poslanik Dveri, Ivan Kostić, upitao je danas u Narodnoj skupštini Ministarstvo unutrašnjih poslova, koliko je državljana Srbije u proteklih mesec dana prijavilo prebivalište na teritoriji grada Beograda.

„Pouzdano znamo da je juče pun autobus radnika Elektrovojvodine iz Subotice krenuo u organizaciji Srpske napredne stranke za Beograd, da prijave svoje prebivalište, kako bi ostvarili biračko pravo na teritoriji grada Beograda“ – rekao je Ivan Kostić.

Kostić je istakao da je zaista neverovatno da je svaki šef smene na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, dobio zadatak i obavezu da svoje rođake i prijatelje koji nisu prijavljeni u Beogradu, obavezno prijave zbog nastupajućih beogradskih izbora.

„Ovo je stil Srpske napredne stranke, ovo je samo jedan od načina kako kradu izbore i ovo je još jedan pokazatelj da se opozicija u Srbiji mora izboriti za fer i poštene izbore, jer bez toga i ovi izbori će biti pokradeni i ova vlast nastaviti da krade i vara ovaj narod“ – zaključio je Ivan Kostić.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri