Српски Покрет Двери - Лого
Search
Marija Janjušević: Dveri poštuju svoje partnere iz SzS

Neosnovane optužbe Gorana Ješića da Boško Obradović pokušava da govori u ime DS-a štete pre svega članicama Saveza za Srbiju, ali i građanima koji žele pristojnu i ekonomski oporavljenu državu, za koju se bore na protestima zajedno sa SzS-om uporno i postojano već deset meseci.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je veoma odgovorno i ozbiljno sproveo odluku Dveri da stupi u Savez za Srbiju. U proteklom periodu on je sa liderima Saveza uspostavio odnos pun poverenja i međusobnog uvažavanja. Svaki pokušaj da se ovaj odnos naruši i da se Savez za Srbiju destabilizuje nanosi veliku štetu opozicionoj borbi, a režimu daje novu snagu za uništavanje Srbije.


Javnost je veoma brzo prozrela podmukle pokušaje Čedomira Jovanovića da obesmisli bojkot i borbu protiv režima,​ koji na svakom koraku građanima ostavlja pustoš i poniženje.


Ostaje da se vidi šta su motivi Gorana Ješića da svojim neodmerenim izjavama ruši ugled svoje stranke i Saveza za Srbiju, a istovremeno​ pokazuje nepoštovanje prema volji građana i opozicije da se bojkotuju Vučićevi lažni izbori.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: