Miloš Simović: Rešiti problem koji stanovnici Višnjičke banje i okolnih naselja imaju zbog stanja na Adi Huji

Miloš Simović, kandidat za odbornika liste Dosta je bilo i Dveri – „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, istakao je da je bitno da svi građani prestonice imaju jednako dobar kvalitet života i da je u tom pogledu potrebno rešiti problem koji stanovnici Višnjičke banje i okolnih naselja imaju zbog stanja na Adi Huji.

Šetalište na Adi Huji je u neposrednoj blizini dunavskog rukavca u koji se svaki dan nekontrolisano izliva kanalizaciona i otpadna voda koja ga zagađuje. Pritom, u blizini rukavca nalazi se nekoliko nelegalnih i pljih deponija koje sve zajedno prouzrokuju nesnosan smrad koji se širi, kako na području Ade Huje, tako i na okolnim palilulskim naseljima, posebno prema naselju Višnjička banja.


„Dveri i Dosta je bilo u svom zajedničkom programu nude rešenja ovog problema kroz izgradnju sistema za prečišćivanje i filtriranje otpadnih voda, uklanjanje pljih deponija i sankcionisanje lica koje iste te deponija prave. Zato 4. marta izađite na birališta, zaokružite listu pod rednim broj 7 Dveri i Dosta je bilo „Da vodi odu, a da se oni ne vrate“.“ – istakao je Simović.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri