Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović: Dveri neće glasati za prodaju naše zemlje strancima

Ako Brisel kaže, ajmo naprednjaci svi skočite u bunar, oni će skočiti, a ovakvo skakanje u bunar, ako se dozvoli strancima da kupuju našu zemlju, je pokušaj samoubistva naše države – rekao je Boško Obradović.


U Skupštini Srbije danas se govorilo o usvajanju Zakona o poljoprivrednom zemljištu, koji će omogućiti da stranci od 1. septembra 2017. godine mogu da kupuju našu zemlju.


Tom prilikom, predsednik Dveri, Boško Obradović, rekao je da su Dveri apsolutno protiv ovakvog zakona i protiv bilo koje ideje o prodaji našeg zemljišta strancima.


„Kao što se SNS odriče KiM, tako se sada odriče i ostatka države Srbije i ovim je krenula u još jednu vrstu predaje naših nacionalnih i prirodnih bogatstava, a to je upravo naše poljoprivredno zemljište.
(foto: RTS)

Svi znamo da ni jedna država koja je ušla u EU nije ušla sa jednim ovakvim zakonom, a Mađarska je čak u Ustavu unela zabranu o prodaji zemlje strancima, što će i Dveri razmotriti kada dođemo na vlast.


Ovo je samo nastavak pogubnog puta u EU po svaku cenu i nastavak politike DS-a i još jedan dokaz da su DS i SNS isti po pitanju ključnih tačaka u spoljnoj politici.


Dveri predlažu da se ovaj zakon odbije i tako neće biti primene SSP-a, i stranci neće moći da kupuju našu zemlju“ – zaključio je Obradović.


 


Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: