Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović: Kad Mitrovićeve gorile tuku - niko ne osuđuje nasilje

Predsednik Dveri, Boško Obradović, na današnjoj konferenciji za novinare je obećao prisutnima da će u toku dana Informativna služba Dveri dostaviti snimak brutalnog napada obezbeđenja Željka Mitrovića na okupljene ispred zgrade Pinka,koje niko nije osudio, a mnogi su bili svedoci.


„Nasilje Mitrovićevih gorila nad ljudima koji mirno protestuju očigledno nije zanimljivo medijima. Njihov cilj je da etiketiraju jedinu pravu opoziciju na sve moguće načine. Ali istina uvek nađe svoj put. Na snimku se jasno vidi kako obezbeđenje Željka Mitrovića obara čoveka i ostavlja ga da leži na zemlji. Gde je 6 sati programa podrške ovom čoveku na Pinku? Gde je Vučić da poseti povređenog čoveka? Da li je neko od vladajućih partija osudio ovakvo ponašanje?  Nije i neće. Jer oni osuđuju po zadatku, a ne po savesti.
Mi osuđujemo SVAKO nasilje, ali ne dozvoljavamo da nama manipuliše Željko Mitrović i njegova propagandna mašinerija. A verujem da ni građani neće dozvoliti da im ova medijska kuća izrežiranim vestima vređa inteligenciju.” – istakao je Obradović.


Snimak nasilja obezbeđenja Željka Mitrovića možete videti i preuzeti ovde


 


Informativna služba Srpskog pokreta DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: