Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović: Mi nećemo odstupiti dok Željko Mitrović ne bude u zatvoru

Nakon prvog političkog suđenja opoziciji, kada me je kum Aleksandra Vučića tužio, pa suđenja u Čačku predsedniku Izvršnog odbora Dveri, u petak se nastavlja javni linč svih koji smatraju da je Željku Mitroviću mesto u zatvoru – rekao je Boško Obradović.

U petak je zakaznao suđenje za navodno prebijanje novinarki TV Pink, iako je sudski veštak zaključio da novinarke nisu imale teške telesne povrede. Jasno je da je sve bilo predstava sa ciljem da se etiketiraju Dveri. Kada je ovaj izveštaj veštaka objavljen, mašinerija vlasti se obrušila na sve savesne novinare koji su to preneli, što govori ne samo o načinu na koji žele da diskredituju pravu opoziciju već i o načinu na koji žele da ućutkaju nezavisno novinarstvo.


„Vlast želi da u toku kampanje za grad Beograd, istakne ovo suđenje i nastavi da Dveri predstavlja kao nasilnike, što pokušavaju od izborne noći 2016. kada su pokušali da Dveri spuste ispod cenzusa.


Koalicija Dveri i Dosta je bilo za grad Beograd, kao jedina prava opoziciona koalicija, koja nije bila na vlasti i nije u fioci Aleksandra Vučića, izazvala je ogromnu pažnju vlasti. Ne bi nas čudilo da Dveri na ovom suđenju budu proglašene kao pretnja za nacionalnu bezbednost, jer su se usudile da udare u medijsko srce sistema Aleksandra Vučića, Željka Mitrovića i TV Pink“ – dodao je Obradović.


On je istakao da će Dveri nastaviti borbu protiv korupcije  i  zato i jesu jedina alternativa ovoj vlasti. „Kada vidite da je Željko Mitrović u zatvoru, da je TV Pink oduzeta nacionalna frekvencija i da su ukinuti rijaliti programi, znajte da su političke promene nastupile u Srbiji“ – zaključio je Boško Obradović.


Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: