Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović: Stidećete se što ste bili članovi SNS-a i odreći ćete se i Vučića

Sada se odričete Velimira Ilića, a tako ćete se i jednog dana odricati i Aleksandra Vučića i braće Vučić i kumova Vučićevih, i nećete ih poznavati i krićete da ste ikad bili sa njima u njihovj stranci i stidećete se što ste bili članovi SNS-a.

Meni je zaista simpatično i drago kada vladajuća većina pominje Velimira Ilića ministra u njihovim vladama i povezuju ga sa Dverima.

Nikada ni Dveri, ni ja lično, nismo imali ništa sa Velimirom Ilićem, za razliku od Srpske napredne stranke.

To je vaš prijatelj, to je vaš ministar, to je vaš koalicioni partner.

Prvi koalicioni partner Srpske napredne stranke u njenoj političkoj istoriji je Velimir Ilić i Nova Srbija.

Brzo ste to zaboravili.

Kako brzio perete ruke od Velimira Ilića.Kako je to nezgodno sada kada nisu više zagrljena braća i kada Velimir Ilić iznosi istinu i prljav veš iz naprednjačke kuhinje.

Kada otkriva istinu šta radi Andrej Vučić po Srbiji, onda Velimir Ilić više nije dobar, a dobar je bio Aleksandru Vučiću da mu bude dva puta ministar i onda je bio najbolji na svetu.

A sad kada je izašao iz vaše koalicije i kada govori istinu, da državom ne upravlja ni SNS ni SPS, već braća Vučić i njihovi kumovi, tada je tajac u skupštinskoj sali i tada Velimir Ilić najedanput nije više neko slatko stvorenje koje ste držali u Vladi.

Dveri sa Ilićem imaju samo suđenja i na sudu ćemo dokazati one klevete kojim je optužio i moga oca i mene i Dveri.

Ja se sa njim borim i sudim, i smenio sam ga sa vlasti u Čačku, a vi sa njim sarađujete, vi ste bili sa njim u koaliciji.

Sada se odričete Velimira Ilića, a tako ćete se i jednog dana, i to vam sada poručujem, odricati i Aleksandra Vučića, i braće Vučić i kumova Vučićevih, i nećete ih poznavati i krićete da ste ikad bili sa njima u njihovj stranci i stidećete se što ste bili članovi SNS-a.


Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: