Osam pitanja za Vučića, zbog kojih ne sme na duel sa Boškom Obradovićem

Ovo su pitanja koja su još uvek tabu tema u Srbiji. Boško Obradović ih je ponovo postavio Aleksandru Vučiću:


  1. Da li ste agent CIA? Da li Vas je Zoran Korać još 2002. vrbovao da radite za ovu stranu obaveštajnu službu? Da li je isti čovek po Vašem dolasku na vlast 2012. postao Vaš savetnik u Vladi Srbije?
  2. Poznajete li Šona Ficpatrika, Dejvida Rouzmena i Bila Džejmisona, agente CIA, koji su Vas dodelili Mikiju Rakiću da Vam bude šef?
  3. Da li ste učestvovali u lociranju Ratka Mladića i da li su u Vašem vinskom podrumu u Jajincima dovođeni ljudi koji mogu da pomognu u otkrivanju mesta skrivanja generala Mladića?
  4. Zašto Haški tribunal traži izručenje Vjerice Radete i Petra Jojića, a ne Vas koji ste im bili šef u Pravnom timu SRS za odbranu Vojislava Šešelja u Hagu?
  5. Da li Vas je kao lidera opozicione SRS finansirala DS u vreme Borisa Tadića i da li su Vam na raspolaganju stajala sredstva banaka pod kontrolom DS?
  6. Da li ste preko Mikija Rakića izdejstvovali 2, 2 miliona evra kredita bez ikakvih sredstava obezbeđenja u „Metals banciˮ za Aleksandra Stefanovića, koji je zauzvrat promenio svoj iskaz o Šešelju pred Haškim tribunalom?
  7. Da li Vaša porodica u Beogradu ima sedam nekretnina u svom vlasništvu, ukupno 786 kvadrata, procenjene tržišne vrednosti od milion i 160.000 evra? Da li se ti stanovi vode na Vas, Vašeg oca, majku, brata, bivšu i sadašnju suprugu, plus porodična kuća u Jajincima?
  8. Da li ste Vi i Vaši najbliži saradnici vršili fizičko nasilje u porodici nad svojim suprugama i nasilje nad ženama?“


Informativna služba Dveri