Српски Покрет Двери - Лого
Search
Podnećemo krivičnu prijavu protiv ministra Vulina

Najnovija izjava ministra Vulina da se zalaže za „razgraničenje sa kosovskim Albancima i to što pre“ i da moramo da utvrdimo gde je linija da bismo mogli da je branimo pokazuje da ministar odbrane ne priznaje granice svoje zemlje i da krši član 306 i 307 Krivičnog zakonika zbog čega ćemo protiv njega podneti krivičnu prijavu.

Ako ministar Vulin ne zna gde su granice države Srbije neka ponavlja časove geografije, jer je možda i to propustio kao što je propustio da služi vojsku, i neka pročita Ustav Republike Srbije koji je dužan da brani kao ministar ove zemlje.


Jedino tačno u Vulinovoj izjavi je da Velika Albanija dolazi, ali ona upravo dolazi zbog loše politike aktuelne vlasti koja tajno pregovara i daje naše za naše. Takva politika ne samo da je antiustavna već je i pretnja za bezbednost naše zemlje. Vulinova izjava je posebno skandalozna jer je baš on kao ministar vojni zadužen za odbranu Srbije, a umesto da brine o bezbednosti Srbije on daje izjave koje su uvod u nestabilnost i veleizdaju.


„Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin i svako ko misli da može da krši Ustav , prizna okupaciju dela naše teritorije, odrekne se teritorijalnog suvereniteta i integriteta – neka bude siguran da će završiti na višegodišnjoj robiji na osnovu članova 306 i 307 Krivičnog zakonika“ – smatra predsednik Dveri, Boško Obradović.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: