Pokušaj obmanjivanja birača: JOŠ JEDNA FANTOMSKA  IZBORNA LISTA REŽIMA

Srpski pokret Dveri obaveštava građane Beograda da je u režimskoj izbornoj kuhinji, za potrebe obmanjivanja birača na predstojećim beogradskim izborima, skuvana nova izborna prevara, svojevrsna fantomska izborna lista pod nazivom: DOSTA JE BILO PLjAČKE, KORUPCIJE I LOPOVLUKA – Radulović Milorad.

Većina u Gradskoj izbornoj komisiji koju čine predstavnici stranaka režima i njihovi politički derivati, preglasavanjem opozicije  proglasili su ovu spornu izbornu listu. Iako su predstavnici opozicije ukazali na opasnost obmanjivanja birača u slučaju proglašenja ove izborne liste, jer je već pod rednim brojem 7 proglašena izborna lista DOSTA JE BILO I DVERI-DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE, većina je i ovaj put o jednom pravnom pitanju odlučila političkim preglasavanjem. Ova izborna lista ima sporan naziv, budući da podnosilac nema saglasnost političke organizacije Dosta je bilo za korišćenje ovog naziva.


Inače, naprednjacima ovo nije prvi put da osnivaju fantomske političke subjekte sa ciljem da zloupotrebom izbornih resursa pojačaju glasačku mašinu u GIK i dobiju još svojih ljudi na biračkim mestima.


Grupa građana DOSTA JE BILO I DVERI- DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE nastaviće svoju borbu protiv režima i njegovih fantomskih izbornih lista, jer je već sada postalo jasno da se režim boji našeg programa i naše spremnosti da nakon ovih izbora promenimo postojeći sistem koji radi protiv interesa građana Beograda.

Protiv odluke o proglašenju ove izborne liste iskoristićemo sva pravna sredstva.
 Marko Z. Pušica
 potpredsednik Dveri