Српски Покрет Двери - Лого
Search
Smanjite akcize na gorivo za 7 dana i poštujte ono što ste govorili kad ste bili opozicija

„SNS je 2011. godine podržavao ulične proteste i protivio se represiji, te ih pozivamo da ne budu licemeri i da, sada kada su na vlasti, poštuju ono što su govorili kada su bili opozicija“ – rekao je Obradović.

Lider Dveri je izjavio da protesti građana zbog cena goriva imaju efekta i pozdravio najavu Vlade da će ministar finansija razmotriti smanjenje akciza. Poručio je Vladi da treba više da se bavi svojim poslom, a manje opozicijom.


„Ovim putem ih pozivamo da do sledeće srede stvarno smanje cene goriva bez obzira na stav MMF-a i da u međuvremenu ne vrše represiju nad građanima koji protestuju.“ – rekao je Obradović.


On je pročitao nekoliko saopštenja SNS iz 2011. godine u kojima su oni podržavali tadašnje proteste radnika, seljaka i malinara i pozivali vlast da ne vrši represiju, ne šalje i ne zloupotrebljava policiju i ne koristi režimske medije za manipulaciju.
„Mi sad pozivamo SNS da posluša svoje sopstvene savete i saopštenja, ako nisu licemeri“ – rekao je predsednik Dveri i dodao da je SNS pre 7 godina govorio protiv svega onoga što danas oni rade kada su na vlasti.


„Naravno da ćemo kao odgovorna politička stranka reagovati ako Vlada za sedam dana ne smanji akcize.“ – rekao je Obradović.


 


Info služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: