Ženu u Lučanima je udario čovek iz SNS

Incident koji se desio gospođi Nadi Jovanović, kandidatu za odbornika SNS na lokalnim izborima u opštini Lučani, samo je još jedan u nizu primera kako režim plasira monstruozne laži protiv opozicije.

Naime, prema pouzdanim informacijama iza incidenta stoji član druge frakcije SNS u Lučanima koji se taj dan verbalno i fizički obračunavao sa gospođom Nadom Jovanović. Javnosti je poznato da odavno postoji sukob između naprednjaka iz Gornjeg i Donjeg Dragačeva, između tzv. Jolovićeve i tzv. pukovnikove struje ( Misli se na Radoša Milovanovića, direktora namenske industrije ,,Milan Blagojević“. )


Nada Jovanović je verbalno provocirala pukovnikovog čoveka da će svi oni biti ,, počišćeni“ posle izbora kada pobedi Jolovićeva struja, na šta je on očito neadekvatno odgovorio. Najbolji dokaz za ovo što tvrdimo je što napadač na Nadu Jovanović još uvek nije otkriven, jer bi se zapravo otkrilo da je član Srpske napredne stranke i da je to unutrašnji sukob među naprednjacima.


Zato pozivamo sve one koji su za ovaj incident optužili Dveri i Savez za Srbiju, da se javno izvine.


Ponavljam da osuđujem svako nasilje. Ali ne dozvoljavam da se Dverima ili Savezu pripisuje nešto za šta nismo odgovorni. Na žalost, deluje mi da je sve deo neke veće režije koja ima za cilj da diskresiruje građanski protest protiv nasilja u subotu. Tvrdnje Aleksandra Vučića i Dragana J. Vučićevića da će na protestu biti incidentata i nasilja nisu tačne. Upozoravam javnost da ukoliko se desi neko nasilje, to nasilje će biti izazvano od strane SNS, a ne opozicije. Mi se nasiljem ne borimo protiv nasilja.


 

Info služba Dveri