Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Vlast je konačno shvatila da su Dveri sve vreme u pravu

Čačak će biti prvi grad u Srbiji u kome će pasti vlast SNS za dve godine

Dramatičnim izlaskom u javnost i proglašavanjem borbe za natalitet kao državnog prioriteta broj 1, predsednik Srbije je javno priznao da su Dveri svih ovih sedam godina od kada smo se uključili u politiku bile u pravu. Jedini smo insistirali na tome da je demografsko nestajanje naš najveći društveni i državni problem i da borba protiv bele kuge treba da postane vodeća nacionalna politika. Počevši da se konačno bavi tim pitanjem ovih dana, Predsednik Srbije je priznao da su Dveri i naša porodična politika najbolja politika za Srbiju u 21. veku.


Ne bih se sada vraćao na to zašto se čekalo šest godina koliko je SNS na vlasti. Ne bih podsećao da smo na konsultacijama za sastavljanje nove Vlade Srbije nakon ulaska Dveri u Narodnu skupštinu 2016. godine tadašnjem mandataru predali ceo elaborat vezan za rešavanje pitanja nataliteta. Sada je najvažnije da je vlast konačno shvatila i prihvatila da počne sa primenjivanjem politike Dveri.


Savet Dveri za porodičnu i socijalnu politiku ovih dana izaći će sa detaljnom analizom planiranih poteza Predsednika i Vlade Srbije po ovom pitanju, ali unapred želim da kažem da je to toliko malo i nedovoljno da predstavlja kap u moru problema bele kuge. Dveri imaju čitav spektar mera koji jedino može da reši ovaj problem i to kroz Ministarstvo za brigu o porodici koje bi se samo time bavilo. Predlažem aktuelnoj vlasti da odmah uzme i primeni te naše konkretne mere, a ne da se opet ispostavi za šest godina da smo bili u pravu.


Na kraju želim da se zahvalim na izglasavanju poverenja na Glavnom odboru Srpskog pokreta Dveri da nastavim opozicionu borbu na čelu naše političke organizacije. Hvala svima koji su me kontaktirali za ove dve nedelje da mi pruže podršku da ne odustajem.


Boško Obradović će malo da ide u stranu kada je u pitanju javno i medijsko pojavljivanje. Postoji jedan lažni Boško Obradović, režirana medijska projekcija vlasti, i postojim ja, pravi Boško Obradović o kome svako ko me poznaje ima potpuno drugačiji utisak od onog koji je u javnosti projektovala medijska mašinerija vlasti. Ja ne želim da Dveri budu opterećene ovim medijskim spinom vlasti, jer Dveri nisu Boško Obradović. Biće velikih promena u Dverima, mnogo novih lica, novih ideja i boljeg organizovanja. Ali, nema predaje – nema povlačenja! Naša iskrena opoziciona borba se nastavlja. Čeka nas ogroman izazov očuvanja Kosova i Metohije u sastavu Srbije u ovoj godini i već ovih dana obratićemo se javnosti na tu temu sa apelom Dveri u vezi sa KiM. Lično se vraćam Moravičkom okrugu i Čačku, i preuzimam odgovornost da to bude prvi grad i okrug u Srbiji u kome će do 2020. godine pasti vlast SNS.Informativna služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: