Српски Покрет Двери - Лого
Search
Narodni poslanik Dveri Srđan Nogo isključen sa sednice jer je postavio poslaničko pitanje

Za vreme postavljanja poslaničkih pitanja podpredsednik Narodne skupštine Veroljub Arsić prekinuo je narodnog poslanika Srđana Nogu i oduzeo mu reč. Povod za tri opomene i isključenje sa sednice bilo je postavljeno pitanje o sprezi vrha države i kriminalnih struktura, kao i najava protesta Vojnog i Policijskog sindikata Srbije zakazanog za subotu 7. oktobar.

Ovo je neviđeni skandal da narodni poslanik opozicije bude isključen sa sednice samo zato što je postavio poslaničko pitanje koje ne odgovara aktuelnoj vlasti. Sednica je prekinuta na sat vremena, a narodni poslanik Srđan Nogo stoji ispred predsedavajućeg veroljuba Arsića i u rukama drži plakat koji najavljuje protest Vojnog i Policijskog sindikata Srbije pod nazivom „Vratite nam državu“.
Ovim povodom šef Poslaničke grupe Dveri, Boško Obradović, zatražio je normalizaciju rada Narodne skupštine, povlačenje opomena koje je od strane predsedavajućeg dobio Srđan Nogo i da mu se omogući da nastavi postavljanje poslaničkih pitanja u okviru vremena koje mu je preostalo. Maja Gojković je odlučila da ipak prekine sednicu i time onemogući Srđana Noga da prisustvuje sednicama u narednih 20 radnih dana, uz novu kaznu umanjenja od 50% plate. Represalije Vučićevog režima prema Dverima se nastavlja, ali nećemo odustati od dalje borbe.

Srđan Nogo pozvao je nadležne organe da ga privedu jer iznosi državne tajne i tvrdi da niko ne sme da ga privede, jer su svi umešani u kriminal vlasti. 

„Mi smo spremni da držimo glavu u torbi i da resetujemo sistem! Ovako više ne može! Pozivamo i vas novinare da objavite ovo što ja već mesecima iznosim o sprezi kriminala i vrha države. Tako ćemo se jedino osloboditi.“ – istakao je Nogo.

Razlozi su jasni: Vlast ne može da istrpi iznošenje njihovih kriminalnih radnji i bedu u koju su gurnuli Srbiju. Drugi razlog je strah od narodne bune i poziva na protest Policijskog i Vojnog sindikata 7.oktobra „Vratite nam državu“ u 14 časova ispred zgrade Predsedništva u Beogradu.


 


Info služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: