Српски Покрет Двери - Лого
Search
Akcija OO Dveri Trstenik „Srbija prijatelj porodice“

Opštinska organizacija Dveri Trstenik je dana 15.08.2019.god. sprovela akciju „Srbija prijatelj porodice“. Tim povodom sa našim saborcima smo izašli sa štandom i našim sugrađanima predstavili plan, program Porodične politike Dveri, kao i kako bi rešili trenutno tešku situaciju porodice u Srbiji.

Svedoci smo koliko je teška situacija po bilo kojoj temi u Srbiji, ali ipak rešili smo da radnu sezonu, posle odmora, otvorimo upravo terenskom akcijom i Porodičnom temom i da upoznamo naše sugrađane sa programom Dveri.


Danas smo našim najmlađim sugrađanima delili balone i prelepo je videti razdragane dečije osmehe koji svima nama treba da daju snagu da se potrudimo da im u nasledstvo ostavimo uređenu Srbiju gde će institucije biti neprikosnovene i u službi građana Srbije. Takođe smo tom prilikom našim komšijama delili letke sa delom porodičnih tema koje Dveri zastupaju.


Poučeni današnjim iskustvom i zbog oduševljenja građana i dečice, u planu je da nastavimo sa Porodičnim akcijama za bolji Trstenik.


 

OO Dveri Trstenik


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: