Српски Покрет Двери - Лого
Search
Aranđelovac: Predsednik opštine pokušaj pljačke budžeta nazvao „tehničkom greškom“

Nekoliko dana nakon što je afera o sramnoj raspodeli sredstava za javno informisanje dospela u javnost, o čemu smo već pisali, predsednik opštine Aranđelovac je promenio odluku i doneo izmenu rešenje o raspodeli sredstava.

O čemu se zapravo radi i zašto je rešenje promenjeno? Naime, jedan od učesnika na konkursu za dodelu sredstava za javno informisanje je bilo i preduzeće PR KON iz Kraljeva, koje je na pomenutom konkursu dobilo 650 000 dinara. Uvidom u privredni registar i naknadnim istraživanjem, došli smo do podataka da pomenuto preduzeće ne postoji na navedenoj adresi, a što je još čudnije to preduzeće je registrovano kao građevinska radnja za projektovanje, koja nema ama baš ikakve veze sa medijima!


Kada je u javnost isplivala ova informacija o pokušaju pljačke budžeta opštine, predsednik opštine Bojan Radović je brže-bolje doneo promenu rešenja, uskratio pomenutoj firmi novac, a sve pokušao da opravda „tehničkom greškom“. Pokušaj krađe novca svih građana Aranđelovca od strane bahatog predsednika opštine jeste sraman čin, ali je to još jedan u nizu poteza koji pokazuju na koje načine naprednjaci pljačkaju ili bar pokušavaju da pljačkaju opštinski budžet.


S toga, još jednom pozivamo inspektore za privredni kriminal i javnog tužioca u opštini Aranđelovac da uđu u zgradu opštine i „pročešljaju“ sve odluke i raspodelu sredstva iz budžeta.


 

OO Dveri Aranđelovac

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: