Српски Покрет Двери - Лого
Search
Aranđelovac: Zloupotreba automobila dobijenog za decu sa posebnim potrebama

Svaki dan novi skandal naprednjaka u Aranđelovcu – Automobli dobijen za prevoz dece sa posebnim potrebama koriste opštinski funkcioneri.

Skoro da ne prođe niti jedan dan, a da ne ispliva novi skandal u režiji Srspske napredne stranke i Bojana Radovića, kao predsednika opštine. Najnoviji u nizu tiče se automobila marke FIAT 500L koje je opština Aranđelovac dobila za prevoz dece sa posebnim potrebama. 

Međutim, taj automobil se koristi za sve drugo, a ponajmanje za svrhu za koju je dobijen. Njega koriste opštinski funkcioneri iz redova SNS-a, što građani Aranđelovca svakodnevno primećuju. Da zlo bude veće, ne upotrebljavaju ga samo u službene svrhe, već se voze i u privatnoj režiji, a sve na teret svih građana Aranđelovca kao poreskih obveznika.

Skandal je u toj meri veći što roditelji dece sa posebnim potrebama moraju da mole da im se automobil, inače namenjen njima, dodeli, a opštinsko rukovodstvo na čelu sa Bojanom Radovićem, odlučuje kada je vozilo slobodno, tj. kada niko od naprednjaka nema potrebu za istim. Ako je i od naprednjaka, mnogo je.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala u režiji opštinske vlasti SNS-a i Bojana Radovića za samo nekoliko meseci. Nakon što su utrošili 22,5 miliona dinara na video nadzor, nakon raskopane Glavne ulice u sred turističke sezone, nakon spornih tabli na kojima su izuzeli 3 hektara parka, nakon povećanja komunalnih usluga za 23%, nakon sudske presude njihovom funkcioneru Dejanu Vlajkoviću za proneveru novca, nakon najgorih bljuvotina na račun porodica ljudi iz opozicije, sada su se drznuli da uskraćuju i deci sa posebnim potrebama ono što im pripada.

Bojane Radoviću, ako imaš imalo časti, dostojanstva i ljudskosti, podnesi ostavku, jer očigledno nisi dorastao mestu predsednika opštine!

OO Dveri Aranđelovac

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: