Bizarno, bizarnije, Mladenovac

Nebrojeno puta do sada smo ukazivali na to da se režim krajnje bahato odnosi prema građanima Srbije. Ovih dana je iz Mladenovca stigla još jedna potvrda navedenog.

Naime,​ Osnovni sudu u Mladenovcu je izrekao kaznu „sudska opomena kao i paušal u iznosu od po  3.000 dinara“ za dvoje Mladenovčana, samo zato što su kao administratori FB grupe postavili na naslovnu stranu fotografiju preuzetu sa zvanične internet prezentacije SO Mladenovac, uz obrazloženje „da ista vređa odbornike ove opštine“.


Autentična fotografija načinjena je pre par godina na manifestaciji organizovanoj pod pokroviteljstvom SO Mladenovac, koja je imala za cilj promociju stočarstva u ovom regionu.


Interesantan je i podatak​ da je predmetni sudija suprug lokalne većnice, koja je jedna od onih koji se osećaju pogođenima zbog podsećanja na ovu nekadašnju manifestaciju.


Imajući u vidu da opština Mladenovac važi za najsiromašniju beogradsku opštinu ne čudi da se Mladenovčani s pravom brinu da li će ona to i ostati, jer je jasno da se odgovorni bave bizarnim dešavanjima umesto suštinski važnim pitanjima za građane.


Stoga zahtevamo da predstavnici vlasti napokon počnu sa rešavanjem nagomilanih problema Mladenovčana, kako ne bismo ostali opština koja je klasičan primer nebrige i bahatosti odgovornih.


 

OO Srpskog pokreta Dveri Mladenovac