Српски Покрет Двери - Лого
Search

     У суботу 13. јуна у Неготину је настављена кампања бојкота наступајућих парламентарних избора, на којој су активисти неготинске општинске организације Двери у разговору са суграђанима делили промотивни материјал и упознали их са разлозима због чега не треба изаћи на изборе заказане за 21. јун 2020. године.

     Подршку неготинским дверјанима пружио је члан председништва Саша Илијић који је у изјави коју је дао за локални интернет портал нагласио: „Учествовањем на изборима даје се вештачко дисање једном недемократском режиму и даје легитимитет тези да је у Србији све нормално и да постоје демократске институције а права истина је да је Србија недемократска земља и да после тачно 30 година од обнове вишестраначја ми изнова прелазимо у једнопартијски систем и да више нема услова за било какву демократску процедуру.“

     На крају акције одржана је конференција за медије на којој је члан главног одбора Двери, Каралић Иван пренео основне разлоге за бојкот избора 21. јуна. 

     Кампања бојкота настављена је у недељу када су чланови општинске организације Српског покрета Двери обишли Јабуковац и Штубик и разговарали са грађанима ових неготинских села о важности да се наредне недеље не излази на биралишта и на тај начин даје легитимитет једном диктаторском режиму.

ОО Двери Неготин


   

[ngg src=“galleries“ ids=“245″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: