Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović i Saša Radulović u Boru

Predsednici Dosta je bilo i Srpskog pokreta Dveri, Saša Radulović i Boško Obradović, posetiće Bor u nedelju, 25.02., i govoriti na predizbornoj konvenciji u sali MZ Metalurg (ul. Ljube Nešića br.23) sa početkom u 18č.

U nedelju, 25. februara, građani Bora imaće priliku da čuju istinu o stanju u Srbiji ali i o alternativi koja se otvara pobedom opozicije na izborima u Boru i Beogradu. Koalicija Dosta je bilo i Dveri je spremna da povede političke promene bez kojih nema boljitka života u Boru, kao i u celoj zemlji.


Nikada jača cenzura u medijima neće sprečiti građane Bora da saslušaju dvojicu najaktivnijih opozicionara u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Boška Obradovića i Sašu Radulovića.


Pozivamo Borane da u nedelju 25.02. prisustvuju predizbornoj konvenciji liste br. 4 „Dosta je bilo i Dveri srpske – Da ovi odu, a oni da se ne vrate“, na kojoj će govoriti predsednici Dosta je bilo i Dveri.


Poručujemo našim sugrađanima da se ohrabre jer se približio trenutak kada najgora vlast u istoriji Bora može biti pobeđena! Sada nema nazad!


Konvencija počinje u 18č u sali MZ Metalurg (ul. Ljube Nešića br. 23).

Dobrodošli!Dveri i Dosta je bilo – Bor


 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: