Boško Obradović na novogodišnjem koktelu u Smederevskoj Palanci

Opštinska organizacija Dveri u Smederevskoj Palanci organizovala je koktel povodom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru na kome je prisustvovao i predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.Povodom nastupajuće Nove godine po julijanskom kalendaru, Dveri u Smederevskoj Palanci su organizovale koktel na kome su, pored članova i simpatizera Dveri i predsednika Obradovića, prisustvovali i predstavnici drugih političkih organizacija.
Pre zvaničnog početka koktela, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, prolazeći centralnim šetalištem u Smederevskoj Palanci, imao je priliku da se uveri u podršku i poverenje koje građani imaju u Dveri, ali i u njega lično.
U izjavi palanačkim medijima, predsednik Dveri je izrazio zadovoljstvo što se danas nalazi u Smederevskoj Palanci na druženju koje je upriličeno povodom srpske Nove godine.
„Jako mi je drago što će se na koktelu pored naših članova i simpatizera okupiti i mnogi ugledni Palančani koji i nisu članovi našeg Pokreta i dobro je što ćemo svi zajedno biti u prilici da popričamo o stanju i budućnosti Smederevske Palanke.“
Povodom izvesnih lokalnih izbora u Smederevskoj Palanci, Boško Obradović je rekao da Dveri rastu na svim nivoima, a da se ovdašnja opštinska organzacija ubrzano razvija, što će biti na korist Smederevske Palanke.
„Smederevska Palanka je lepo šumadijsko mesto, koje ima svoj duh i šmek i žalosno je to što je već dugi niz godina loše vođena i dovedena u stanje u kojem je danas. Ovde se očekuju lokalni izbori i Dveri će, ja sam ubeđen u to, ostvariti odličan rezultat, verujem i bolji od onog u Kostolcu u decembru, gde smo osvojili 8%. Palanci nisu potrebne partijske šeme i kombinacije, to je nju i uništilo. Palanci su potrebni pre svega pošteni, iskusni i sposobni ljudi, koji će se voditi interesima opštine, a ne ličnim interesima, a ja uveravam građane Smederevske Palanke da palanačke  Dveri imaju takve ljude“ – navodi Obradović.
Svim građanima Smederevske Palanke čestitamo Novu godinu po julijanskom kalendaru, u nadi da za Palanku ipak dolaze bolji dani, a Dveri će učiniti sve da do tih boljih dana ubrzo i dođemo.Opštinska organizacija Dveri u Smederevskoj Palanci