Данас је у Пожаревцу отворена нова канцеларија Градске организације Двери, овом свечаном чину присуствовао је председник Бошко Обрадовић.

Председник је од стране сабораца дочекан најсрдачније уз традиционално послужење погачом и сољу, а потом је свештеник освештао канцеларију и благословио будући рад Пожаревачких Двери у новим просторијама.

Након чина освештања председник Обрадовић обратио се присутним саборцима и рекао: „Радује ме отварање нове канцеларије Двери у Пожаревцу, радује ме оволики број присутних сабораца, као што видите Двери из дана у дан јачају, шире се, јер народ полако препознаје праве вредности. Док на режимским медијима слушамо како су се Двери угасиле, да смо насилници и женомрзци, а овде видите присутне и даме и дечицу“.

Пошто је дао изјаву за локалне медије, Обрадовић је са саборцима прошетао улицама Пожаревца до Градског парка где је испред споменика кнезу Милошу изјавио: „Гледајући споменик кнезу Милошу Обреновићу који прстом упире у правцу затвора, могу исто то да поручим и власти. Када сменимо систем и режим Александра Вучића свако ко је кршио Устав и закон Републике Србије ће морати да одговара“.
После шетње, председник Двери је одржао састанак са саборцима из Пожаревца на ком је појаснио тренутну политичку ситуацију у Србији.
Поред председника Обрадовића, у посети Пожаревцу била је и делегација Извршног одбора коју су чинили председник, Борко Пушкић и чланови: Дејан Филиповић, Слободан Давидовић, Иван Грбић и Александар Новаковић.

Инфо служба Двери

[ngg src=“galleries“ ids=“25″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]