Boško Obradović: Ovo je borba protiv jedne kriminalne organizacije

Lider Dveri zahvalio se građanima Bogatića što pokazuju ogroman nivo građanske svesti i ne odustaju od protesta.

S obzirom da su se na samom početku protesta u Bogatiću članovi SNS okupili u pokušaju da isprovociraju okupljene građane, Obradović je rekao da mi je drago da su tu, da je ovo je prvi protest kome su se odazvali i članovi SNS i da će ovde čuti prave informacije.


Obradović je na protestu govorio o nenormalnoj situaciji u zemlji. „Imamo medijski mrak, kriminalce na čelu države i vlast koja nije normalna. Imate režim koji kada nema šta da kaže pribegava sili“ – rekao je on i dodao da je ključna poruka protesta upravo da se ljudi ne plaše i da neće odustati od borbe.


Obradović je rekao da je u svakoj vlasti u prethodnih 30 godina bilo nekih spornih stvari, ali da nikada kao danas jedna vlast nije zauzela sve pore društveno političkog života i praktično ukinula pravo da se čuje drugačije mišljenje.


„Nećemo dozvoliti da ova vlast uništi budućnost naše dece. Ovo je naša zemlja, naš grad, ovo je naša privreda, naša poljoprivreda, naše selo. I ne damo vam da sve rasprodate, da sve uništite, da sve date strancima i da kupe vaši tajkuni. Više se ne zna gde završava Srpska napredna stranka, a gde počinje kriminal i korupcija. Mi se ne suprotstavljamo drugačijoj političkoj ideji, mi se suprotstavljamo jednoj kriminalnoj organizaciji“ – rekao je predsednik Dveri.


On je pitao članove SNS zašto ne zvižde Siniši Malom i Goranu Vesiću kada toliko pominju bivši režim i zašto podržavaju najgoreg pregovarača u istoriji Srbije, koji je dao sve na Kosovu, a neće dobiti ni ZSO. Lider Dveri je govorio i o stanju u poljoprivredi ističući da domaći preduzetnik i poljoprivrednik moraju biti u fokusu podrške države.


Obradović je pozvao građane da osmog juna pokažu da je čitava Srbija protiv ove vlasti.

 


Info služba Dveri