Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Podržavamo Deklaraciju o bojkotu izbora

Predsedavajući SZS, Boško Obradović je na današnjoj KZN istakao da SZS u potpunosti podržava i potpisuje Deklaraciju o bojkotu izbora sa kojom je pre nekoliko dana izašla inicijativa Ne davimo Beograd.

„Ovo jeste jedna ozbiljna platforma za našu zajedničku borbu za slobodnu i demokratsku Srbiju. Ono što još želim da istaknem jeste da je, pored nas ovde danas sabranih, dakle SZS, SDS i Ne davimo Beograd, sve veći i sve širi ovaj naš veliki društveni pokret za bojkot izbora. U tom pravcu su se izjasnili i pokret Dosta je bilo, i organizacioni odbor protesta 1 od 5 miliona i državotvorni pokret prof. dr Slobodana Samardžića, ali i brojni pojedinci kao što su Goran Marković, Dušan Teodorović, Bane Trifunović i očekujem da ćemo svi zajedno biti u ovom zajedničkom frontu za dovođenje u pitanje ovih neregularnih i kriminalnih izbora.“ – rekao je Obradović.


On je istakao da nikome od prisutnih organizacija ne pada na pamet da učestvuje na lažnim izborima u martu sledeće godine i da su spremni da razgovaraju isključivo o „jednom sveobuhvatnom sporazumu o slobodnim i poštenim izborima“ koji bi značio i minimum 9 meseci do nastupajućeg termina tih izbora i ozbiljne garancije da će takav sporazum biti primenjen.


„Od današnjeg dana mi ovde prisutni izražavamo spremnost na zajedničku saradnju i formiraćemo jedno zajedničko koordinaciono telo, jedan štab bojkota koji će zajedno koordinirati sve naše nastupajuće aktivnosti.Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: