Boško Obradović posetio opštinu Vladimirci

Povodom Petrovdana, slave crkve Vladimiračke i slave opštine Vladimirci, predsednik Dveri Boško Obradović posetio je opštinu Vladimirci.

Tom prilikom Boško Obradović je prisustvovao liturgiji u crkvi Sv. apostola Petra i Pavla, kao i litiji koja je prošla kroz opštinu Vladimirci. Građani Vladimiraca su pozdravili Boška Obradovića i u izuzetno prijatnoj atmosferi razgovarali sa njim. 
Inače, Vladimirci su opština koju potresaju mnogi skandali vlasti Srpske napredne stranke. Podsetićemo da je i Državna revizorska institucija dala predlog za smenu predsednika opštine zbog nenamenskog trošenja novca na šta je Ministarstvo za državnu upravu i loalnu samoupravu ostalo nemo. Takođe, vladimiračka opozicija, a među njima i OO  Dveri Vladimirci, je ukazivala na nelagalan izbor opštinske vlasti još pre dve godine, ali je nadležno ministarstvo ponovo ćutalo.

Sve u svemu, poseta Boška Obradovića je pokazala da Dveri imaju ugled među građanima Vladimiraca i da su jedan od stožera opozicije. Sve to daje nadu da Vladimirce čekaju neka bolja vremena, bez ljudi koji čine sadašnju vlast i koji, iz dana u dan, upropašćavaju našu opštinu.

OO Dveri Vladimirci